Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Christian Horner

Red Bull uit stevige kritiek op FIA na tractor-incident: "Dit is volstrekt onacceptabel!"

Christian Horner vindt dat er tot op de bodem moet worden uitgezocht hoe er een tractor op het asfalt is gekomen tijdens de GP van Japan terwijl er nog auto's op het circuit reden.

Horner Singapore
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Red Bull-teambaas Christian Horner kijkt zeer kritisch naar de wedstrijdleiding vanwege een levensgevaarlijk incident na de start van de Grand Prix van Japan. Een tractor reed op het asfalt toen er met de rode vlag werd gezwaaid, maar op dat moment reden er nog coureurs op de baan.

Onder meer Pierre Gasly was woedend na het incident. Hij passeerde de tractor op hoge snelheid. Horner reageert bij Sky Sports op de levensgevaarlijke situatie. "Dit is volstrekt onacceptabel! We hebben Jules Bianchi hier verloren en dit (incident, red.) had nooit en te nimmer meer mogen gebeuren."

"Er moet een volledig onderzoek opgezet worden: waarom was er iets op het circuit, want het is duidelijk dat dit niet het geval mocht zijn. Het is extreem gevaarlijk. We hebben vooralsnog geluk gehad", aldus de teambaas van Red Bull.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Forbidden

Weddenschappen Pierre Gasly

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Japan 2022 RN365 Nieuwsdossier

1 reactie

Viaplay

Unibet
x
Breaking Viaplay bevestigt verregaande maatregelen en vertrek uit meerdere landen