Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Red Bull wil nieuwe motor en rijdersduo presenteren tijdens GP Oostenrijk

Red Bull hoopt tijdens de Grand Prix van Oostenrijk zowel de motor als de teamgenoot van Max Verstappen voor 2019 bekend te maken.

De prestaties van zowel de Honda- als de Renault-motor komend weekend kunnen weleens doorslaggevend zijn in de keuze van Red Bull voor één van beide krachtbronnen in 2019. Hoewel Renault het liefst al lang duidelijkheid van Red Bull had gekregen, geeft Helmut Marko nu aan tijdens de Grand Prix van Oostenrijk een bekendmaking te willen doen. "Ik ben er vrij zeker van dat we er tegen die tijd uit zijn. En als het even kan presenteren we dat weekend ook ons rijdersduo voor 2019" , zo laat Marko in gesprek met Autosport.com weten.

Terwijl Red Bull voor de keuze tussen Honda en Renault staat, moet Daniel Ricciardo nog besluiten of hij zijn carrière bij Red Bull vervolgt, of dat hij voor een nieuw avontuur bij een ander team kiest. Marko hoopt dus ook daar tijdens de GP van Oostenrijk duidelijkheid over te hebben. De Grand Prix van Oostenrijk wordt verreden in het weekend van 29 juni tot en met 1 juli.

Viaplay
x
Topontwerper 'Newey verlaat Red Bull Racing aan het einde van het seizoen'