© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

'Red Bull wordt Aston Martin Red Bull Racing'

17 sep. 2017 10:26 Wanda Bisschop 0 reacties
De afgelopen tijd dook de naam van Aston Martin steeds vaker op in het Formule 1 circus. Dat het iets met Red Bull te maken had, was vrij logisch. Tenslotte werken Aston Martin en Red Bull sinds 2016 al samen. Nu lijkt de eerste stap te zijn gezet naar een nauwere samenwerking!

Aston Martin wordt de nieuwe titelsponsor van Red Bull Racing

Teambaas Christian Horner hintte in de afgelopen dagen al op nieuws rondom Aston Martin en Red Bull. Echter, veel wilde de teambaas van Verstappen en Ricciardo nog niet loslaten tegenover Sky Sports.

"We hebben een geweldige samenwerking met Aston, ze doen het echt geweldig en ja, er zitten nog meer dingen aan te komen. In de komende weken komt er meer nieuws naar buiten."

Eerder dit jaar dook de naam van Aston Martin ook op als mogelijke motorfabrikant. Aston Martin baas Palmer liet aan Motorsport.com echter weten dat het nog niet zeker is dat Aston Martin vanaf 2021 toetreedt als motorfabrikant.

"Ook zitten we met de vraag of we wel of niet een onafhankelijke motorleverancier in de Formule 1 moeten worden vanaf 2021."

Echter het is wel duidelijk dat beide partijen hun samenwerking willen uitbreiden. Volgens bronnen in de paddock wordt Aston Martin nu de nieuwe titelsponsor van de Oostenrijkse renstal.

De verwachting is dan ook dat het team van Verstappen en Ricciardo wordt omgedoopt tot Aston Martin Red Bull Racing. Het logo van Aston Martin staat al sinds 2016 op de auto van Red Bull. De samenwerking wordt nu dus geïntensiveerd.

Beide partijen willen het nieuws echter nog niet bevestigen.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen