© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Renault haalt voor GP Brazilië uit naar 'zeurende' Verstappen

07 nov. 2018 12:43 René Oudman 28 reacties
Dat Max Verstappen niet kan wachten tot de samenwerking met Renault erop zit, is inmiddels bekend. De 21-jarige Nederlander liet zich ook dit seizoen meermaals negatief uit over de Franse motorenbouwer. Dit is Renault niet in de koude kleren gaan zitten.

In haar voorbeschouwing op de Braziliaanse Grand Prix haalt de geelzwarte brigade uit naar de Red Bull-coureur. De Nederlander wordt weggezet als een zeurkous.

Te lezen valt: "De feestelijke stemming is een van de overeenkomsten tussen Mexico en Brazilië. Een andere parallel vormt het grote inwonersaantal, zowel Mexico-Stad als São Paulo huisvest bijna twintig miljoen burgers." Daarna volgt het vileine stukje: "Dat is ongeveer hetzelfde aantal als het aantal keren dat Max Verstappen dit jaar over iets heeft gezeurd."

Renault verspreidt voor elke Grand Prix een voorbeschouwing, zoals elk Formule 1-team doet. De Franse stal staat erom bekend vaak met een kwinkslag berichten de wereld in te brengen. Zo is het Twitter-kanaal van de nummer vier van het constructeurskampioenschap een van de best bezochte van de Formule 1, puur omdat er vaak met een knipoog wordt verteld.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen