© Renault

Nieuwsoverzicht

Renault met grote upgrade aan de start bij GP Duitsland

19 jul. 2018 18:15 Jan van der Burgt 0 reacties
Carlos Sainz meent dat Renault er nog niet in is geslaagd het ware potentieel van de RS18 volledig te benutten. De Spanjaard kan geen enkel aspect van de auto benoemen dat niet verbeterd kan worden. Een updatepakket voor de GP van Duitsland moet al voor de nodige verbetering zorgen.

'Alles aan onze auto kan nog verbeterd worden'

Renault staat momenteel vierde in de stand bij de constructeurs en voelt de hete adem van Haas F1 in de nek. Komend weekend introduceert Renault enkele grote updates, waaronder een nieuwe voorvleugel. Renault hoopt daarmee meer afstand van Haas F1 te kunnen nemen.

"Haas F1 presteert opvallend goed, maar wij willen graag onze lichte voorsprong op dat team verder uitbouwen. Dat moet ook kunnen, want ik denk dat er nog heel veel uit onze auto te halen valt", aldus Sainz in gesprek met Crash.net.

"Volgens mij kan elk aspect van onze auto nog verbeterd worden. Ik kan althans niks aanwijzen wat niet meer verbeterd kan worden. Dat bedoel ik overigens positief en niet als kritiek naar Renault toe. Om wereldkampioen te worden moet je je nu eenmaal op alle gebieden blijven ontwikkelen."

"Renault is een groot team en dat betekent dat we voortdurend updates kunnen introduceren en dat ook zeker doen. Ik ben er dan ook van overtuigd dat we ons mannetje zullen staan in het gevecht om de vierde plaats."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen