© Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Renault neemt maatregelen na motorproblemen Max Verstappen

08 sep. 2017 19:56 Rik Alkema 0 reacties
Renault gaat een andere contactpersoon instellen voor haar klantenteams. Dit naar aanleiding van de motorische problemen die de Renault-aangedreven bolides teisteren, met in het bijzonder die van Max Verstappen.

Renault voert personele wijziging door

De klantenteams van Renault, Red Bull en Toro Rosso, krijgen vanaf volgend weekend een andere contactpersoon voor motortechnische zaken bij Renault. Daarmee geeft Renault vervolg aan het statement dat ze in Italië maakten: er moet wat veranderen.

Matthieu Dubois moet vanaf de Grand Prix van Singapore plaatsmaken voor Ricardo Penteado. Laatstgenoemde komt over van de operationele afdeling van Renault, waar hij manager was van de operationele zaken op het circuit. Vanaf de Grand Prix van Singapore is hij dus verantwoordelijk voor de motoren van het team.

Naast de wijziging in de top van het team heeft Renault een extra personeelslid in de garage van Red Bull gestald, om advies te geven over de Renault-motor. Deze maatregel zal ook van kracht zijn vanaf de Grand Prix van Singapore.

Met de maatregelen probeert Renault de motorproblemen die Red Bull en Toro Rosso teisteren terug te dringen. Vooral Max Verstappen was de sigaar dit seizoen. De Nederlander viel al drie keer uit met een motorisch probleem.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen