© Renault F1

Nieuwsoverzicht

Renault: 'We zijn de afgelopen races ruw wakker geschud'

13 jul. 2018 15:18 Jan van der Burgt 0 reacties
Renault bezet momenteel de vierde plaats bij de constructeurs, maar moet flink aan de bak om die positie te handhaven. De afgelopen races zag Renault een aantal teams gevaarlijk dichtbij komen.

Renault moet aan de bak in tweede helft 2018

Voorafgaande aan het seizoen voorspelde menigeen dat Renault en McLaren onderling uit gingen maken wie er vierde zou worden achter de gevestigde orde. Renault maakt die verwachtingen vooralsnog waar, maar McLaren lijk de grip op de subtop te verliezen.

Dat neemt echter niet weg dat Renault zich veilig waant, want in de laatste drie races zag de Franse constructeur andere teams gevaarlijk dichtbij komen:

"We hebben met de triple header een drukke en uitdagende periode achter de rug. We staan nog altijd vierde, maar we zijn ruw wakker geschud. De laatste races hebben aangetoond dat we er nog lang niet zijn en dat het gevecht om de vierde plaats een vervolg krijgt in de tweede helft van het seizoen", zo laat teambaas Cyril Abiteboul vooruitblikkend op de Duitse Grand Prix weten.

Na drie moeizame race verwacht Abiteboul verbetering te zien in Duitsland. Een aantal updates, waaronder een nieuwe voorvleugel, moet het team verder naar voren brengen.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen