Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Ferrari

'René Lammers verovert zitje bij Ferrari'

Is dit de volgende Nederlander die het gaat schoppen tot de Formule 1. Rene Lammers, de zoon van Jan, zou zo goed als binnen zijn in de Ferrari-opleiding.

Rene Lammers zou volgens ingewijden in de F1-paddock heel dicht bij een zitje in de Ferrari-opleiding zijn. De Nederlander zou tijdens zijn tests bij Ferrari in zeer positieve zin zijn opgevallen.

De Europees kampioen en vicewereldkampioen karten zou daardoor een weg naar de F1 uit kunnen stippelen. Het iconische F1-team helpt coureurs in de opleiding mee aan zitjes in de opstapklassen.

Bij Viaplay bevestigt men het nieuws. Sebastiaan Bleekemolen reageert in de studio. "Ik ben ervan overtuigd dat hij F2 gaat rijden en ik verwacht hem ook in F1. Als je goed kan karten, betekent niet dat je goed kan racen, maar zijn F4-test zou heel goed zijn gegaan."

Tom Coronel voegt toe: "Honderd procent zeker weten. Jan heeft mij de foto's laten zien, René heeft al een paar dagen gereden zelfs."

"Zo'n Academy werkt wel. Je wordt gecoacht, financieel krijg je een beetje extra, Ferrari betaalt zo'n 75% van het budget en bepalen mee waar je gaat rijden. Als René Lammers een F4-zitje krijgt bij Prema, dan is het al gegarandeerd dat hij door wil stromen."

Verstappen is dit weekend de grote favoriet voor de winst in Italië! Als hij de race wint betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Mexico 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Live Eerste vrije training Formule 1 GP Emilia-Romagna 2024