© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Ricciardo: "Austin is het circuit voor veel inhaalacties"

13 okt. 2018 12:50 Wanda Bisschop 0 reacties
Net als Max Verstappen verheugt ook Daniel Ricciardo zich enorm op de Grote Prijs van Amerika. Niet alleen het land kan hem bekoren maar ook het circuit biedt volop mogelijkheden.

"Wat mij betreft is Austin echt één van de beste circuits van de kalender. Je kunt namelijk maar liefst op vier plekken inhalen!," aldus een enthousiaste Ricciardo in een officiële verklaring van Red Bull.

"Er zijn genoeg circuits waar je amper op één plek kunt inhalen, dus inhalen op vier plekken geeft mij in ieder geval wel extra motivatie. Het motiveert je echt om te racen en te strijden."

"Ik hou echt van dit circuit, niet alleen voor ons is het geweldig maar ook voor het publiek. Als je bijvoorbeeld bij bocht 1 zit dan kun je praktisch het hele circuit overzien. Die eerste bocht is sowieso geweldig, zowel om de start te zien maar ook de inhaalacties en je hebt zicht op de pitstops."

Niet alleen het circuit geeft de 29-jarige Australiër extra motivatie, ook het vooruitzicht om terug te keren naar Amerika zorgt voor de nodige enthousiasme.

"Ook de stad Austin is geweldig want het eten is daar echt heel speciaal. Ik ga jullie geen namen van de restaurants geven waar we komen, want dat zijn er zo veel. Echt, ik kan wel uren praten over Austin maar dat doen we maar niet. Ik kan in ieder geval niet wachten om naar Austin te gaan!"

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen