© Renault

Nieuwsoverzicht

Ricciardo baalt van zichzelf: "Ik was niet perfect vandaag"

16 mrt. 10:50 Ruud Dimmers 1 reacties
Daniel Ricciardo vangt zijn thuisrace vanaf een twaalfde positie aan. De Renault-coureur had zich meer van zijn kwalificatie voorgesteld, maar steekt de hand ook in eigen boezem.

Voor Renault moet het een teleurstelling zijn dat beide coureurs niet door wisten te dringen tot de top 10 in Melbourne. De Franse renstal reisde met hoge verwachtingen af naar Australië, maar moest genoegen nemen met de elfde en twaalfde posities.

Daniel Ricciardo is na afloop kritisch over zijn eigen optreden. "Ik ben niet blij omdat we het potentieel hadden om door te dringen tot Q3, we waren snel genoeg."

"Ik ben dan ook teleurgesteld in mezelf, want die ene tiende die nodig was die kan altijd nog vanuit jou als coureur komen", blikt hij terug bij Ziggo Sport.

"In de eerste sector verloor ik wat tijd. De outlap was rommelig en ik had te weinig vertrouwen bij het ingaan van de eerste bocht. Daar ben ik teleurgesteld over want ik wil iedere keer perfect zijn en dat was ik nu niet."

De Australiër wil morgen tijdens de race voor eigen publiek schitteren en belooft foutloos te zijn. "Ik ben er 99,99% zeker van dat ik dat morgen wel ben. Een sterke race kan de dingen morgen omdraaien."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen