© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Ricciardo bewondert de volwassenheid van Verstappen

14 jul. 2018 16:15 Wanda Bisschop 0 reacties
Red Bull Racing is ervan overtuigd dat ze met Max Verstappen en Daniel Ricciardo over het beste rijdersduo van de huidige grid beschikken. Op de baan vechten ze dan ook menig duel uit maar naast de baan kunnen ze het prima met elkaar vinden.

Ricciardo: 'Zelfs beroemdheden volgen Max'

Ricciardo heeft inmiddels al heel wat teamgenoten in de Formule 1 gehad maar met niemand anders ging hij ook buiten de baan zo goed om als nu met Verstappen. In een exclusief interview met het magazine Formule 1 doet de 29-jarige Australiër dan ook een boekje open over hun vriendschap.

"Met niemand anders kan ik zo goed overweg als met Max. We doen ook buiten de baan veel dingen samen. Op de baan zijn we allebei zeer competitief maar daarbuiten maakt dat weinig uit. We waarderen het allebei dat we een goed leven hebben en proberen dan ook zoveel mogelijk lol te maken."

Ondanks het grote leeftijdsverschil, Verstappen is maar liefst negen jaar jonger, merkt Ricciardo daar in de praktijk weinig van.

"Wat ik vooral in Max bewonder, is zijn volwassenheid. De Formule 1 kan je echt helemaal opslokken maar hij blijft er behoorlijk nuchter onder. Hij doet het echt heel erg goed voor zijn jonge leeftijd. In Nederland is hij ontzettend populair en ik weet dat zelfs beroemde mensen hem volgen. Op zijn leeftijd kun je dan makkelijk naast je schoenen gaan lopen maar dat doet Max dus niet. Dat zegt veel over hem."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen