© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Ricciardo: 'Coureurs worden niet betrokken bij motoren-discussie'

11 apr. 2018 11:35 Jan van der Burgt 0 reacties
Volgens Daniel Ricciardo worden de Red Bull-coueurs niet betrokken bij de discussie over welke motor volgend jaar achterin de Red Bull RB15 ligt.

Motorenkwestie Red Bull gaat Ricciardo niets aan

Eerder vandaag maakte Red Bull-adviseur Helmut Marko duidelijk dat het team best een risico wil nemen met de motorkeuze voor volgend jaar. De Oostenrijker hint daarmee op een overstap naar Honda-krachtbronnen.

Red Bull-coureur Daniel Ricciardo ziet het allemaal van een afstandje toe. Volgens de Australiër worden de coureurs niet betrokken bij de besluitvorming over de motor voor 2019.

"Ik ben me ervan bewust dat er volgend jaar mogelijk wat verandert binnen Red Bull, maar wij worden daar als coureurs niet bij betrokken. Bovendien heb ik er in feite ook niks mee te maken, omdat ik nog geen contract heb voor 2019."

Ricciardo ziet echter wel dat de Honda-motoren beter en beter worden en daardoor een steeds aantrekkelijkere optie worden voor Red Bull.

"Wat Honda nu met Toro Rosso laat zien, is echt heel gaaf. Vorig jaar met McLaren lukte het niet, maar nu met Toro Rosso wel. Dat maakt Honda natuurlijk steeds interessanter voor Red Bull."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen