Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Ricciardo doet emotionele oproep aan fans wereldwijd

Daniel Ricciardo leeft mee met zijn landgenoten, die worden geteisterd door bosbranden. De Renault-coureur doet een emotionele oproep aan zijn fans om geld te doneren.

Al enkele maanden woeden er felle bosbranden op vele plekken in Australië. Naar verluidt is er de afgelopen weken een gebied ten grote van België verloren gegaan door de branden. Bovendien zijn er al miljoenen dieren gestorven door toedoen van het vuur. Daniel Ricciardo bekijkt het allemaal met lede ogen aan en doet via Instagram een emotionele oproep aan zijn fans en andere volgers om de portemonnee te trekken. Iets wat hij zelf al heeft gedaan. "Zoals de hele wereld inmiddels wel al weet, kampt Australië momenteel met verwoestende bosbranden. Als je het je kan veroorloven, doneer dan alsjeblieft geld aan het Australische Rode Kruis en de organisaties die zich inzetten voor de dieren." Bovendien zal Daniel Ricciardo zijn race-overall, die hij tijdens de Australische Grand Prix van 2019 droeg, veilen, waarna de opbrengst naar de goede doelen in Australië.

B65J2ntFwLr

Dit bericht bekijken op Instagram Thinking of everyone affected by our fires 🙏🏼 any help will go a long way @redcrossau @wireswildliferescue Een bericht gedeeld door Daniel Ricciardo (@danielricciardo) op 4 Jan 2020 om 1:43 (PST)

Viaplay
x
Kalender F1 slaat terug op kritiek Verstappen: "Het is niet verplicht"