© Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Ricciardo en Verstappen zijn weer vrienden: 'Hij gaf me een joint'

24 aug. 2017 18:11 Ruud Dimmers 0 reacties
In België stond Daniel Ricciardo weer met zijn big smile de media te woord. De teamgenoot van Max Verstappen liet duidelijk weten dat hij en Max weer prima door een deur kunnen. Vanzelfsprekend kreeg de Australiër de lachers op zijn hand.

Daniel Ricciardo weer helemaal de oude

In Hongarije reed Max Verstappen zijn teamgenoot uit de race en Ricciardo was woedend naderhand. Gelukkig, de twee hebben een keer goed gepraat over het incident en de relatie is weer top.

"Max zei dat hij me een biertje aan zou bieden, maar kwam met een joint aanzetten. Het is een Nederlander dus ja....," grapt Daniel. 

Ricciardo erkent dat zijn kritiek op Verstappen niet de schoonheidsprijs verdiende.

"Bij een volgend incident zou het beter zijn als ik eerst afkoel alvorens ik mijn verhaal doe. Mensen die competitief zijn snappen mijn emoties. Het was frustratie die eruit kwam want vanaf zaterdagmiddag ging het slecht. Ik had een moment waarop ik mezelf toen even verloor na afloop van de race."

De Australiër noemde Verstappen een slechte verliezer, iets dat hij nu onderbouwt en niet negatief bedoelt.

"Max wil zijn foutjes soms in een bocht goedmaken en dat gaat niet altijd. Vorig jaar had hij hier een slechte start en wilde hij dat in de eerste bocht goedmaken. Er was een gaatje, maar het eindigde in tranen. Het is geen slecht iets van hem, maar misschien nog wat jeugdige overmoedigheid."

De relatie tussen de beide coureurs is nog altijd prima en de 'jonge' Max houdt de 'oude' Daniel ook jong. "We trekken veel met elkaar op en kunnen het prima vinden. Max is echt gegroeid in het afgelopen jaar. Vorig jaar was hij nog een broekie, nu is hij veel volwassener."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen