Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Daniel Ricciardo

Ricciardo heeft medelijden met Horner en wil snelle oplossing zien

Daniel Ricciardo probeert zich niet te veel bezig te houden met het onderzoek naar zijn voormalige Red Bull-teambaas Christian Horner, maar tegelijkertijd hoopt hij wel dat er snel een einde aan de saga komt.

Horner Ricciardo
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Er loopt een onderzoek naar Red Bull-teambaas Christian Horner, die zich mogelijk schuldig zou hebben gemaakt aan (seksueel) grensoverschrijdend gedrag. De zaak loopt al enkele weken en er wordt snel een conclusie verwacht.

Daniel Ricciardo hoopt dat ook, zo vertelt hij in gesprek met RacingNews365. Toch benadrukt hij dat de zaak binnen het zusterteam van Red Bull niet voor afleiding zorgt.

"Tijdens de testdagen wisten we natuurlijk dat er wat gaande was, maar ik zou niet zeggen dat het voor afleiding zorgde op de baan. We hebben tijdens de testdagen ook zo weinig tijd, dus ik moest me echt focussen op mezelf, mijn team, mijn racen en het maken van een vliegende start."

Ricciardo leeft mee

Toch leeft hij wel mee met zijn voormalig teambaas. "Voel ik met Christian mee tijdens dit proces? Ja, want ik ken hem al een hele lange tijd. Hij is altijd geweldig geweest voor mij."

"Daarom hoop ik dat er een eerlijke uitkomst is en dat er snel een oplossing komt. Hopelijk voor het begin van het raceweekend, zodat het geen afleiding vormt voor hem of wie dan ook bij Red Bull."

"Wij focussen ons echter op onszelf en de taak die we voor ons hebben", aldus de Australiër.

Praat mee!

Viaplay
x
'Verrassing' Marko houdt rekening met vervelende 'verrassing' voor Verstappen in China