Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Daniel Ricciardo

Ricciardo hekelt Formule 1: "Wat een fucking idioten!"

Daniel Ricciardo is niet te spreken over de manier waarop de Formule 1 op haar officiële online kanalen wordt geportretteerd. Vooral hoe er om wordt gegaan met crashes irriteert hem mateloos. Het is niet de eerste keer dat de coureur zich negatief uitlaat over de manier waarop het social media-team van de Formule 1 met crashes omgaat.

Daniel Ricciardo
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © McLaren

De crash van Romain Grosjean vorig jaar in Bahrein staat op het netvlies van velen gebrand. Men herinnert zich waarschijnlijk vooral de beelden waarop de Fransman als een feniks uit de vlammen herrijst. Waarom? Omdat deze beelden talloze keren werden herhaald toen eenmaal duidelijk was dat de Haas-coureur relatief ongeschonden uit de vlammenzee was ontsnapt.

De race lag daarna ongeveer een uur lang stil, terwijl de herhalingen keer op keer werden getoond. Daniel Ricciardo liet zich daar destijds al bijzonder negatief over uit. Hij walgde van de manier waarop de Formule 1 omsprong met de beelden en ging het gesprek aan met de mensen achter de uitzending. Ondanks dat gesprek zag de Australiër afgelopen winter toch al snel opnieuw iets dat bij hem in het verkeerde keelgat schoot.

In een video op het officiële YouTube-kanaal van de Formule 1, waarin de 'beste momenten van het 2020-seizoen' op een rij werden gezet, verloor men volgens de McLaren-coureur uit het oog wat de sport nou zo goed maakt. "Acht van de tien momenten in die video waren crashes ofzo! En ik dacht echt 'jullie zijn fucking idioten'", zo klinkt hij duidelijk.

Ricciardo kan er geen begrip voor opbrengen, voor de houding van de Formule 1. "Misschien willen kinderen van twaalf dat soort content zien. Prima, die weten niet beter, maar we zijn niet allemaal kinderen. Het moet echt beter hoor jongens, doe het alsjeblieft beter dan dit", aldus de Australiër in gesprek met Square Mile.

Het voetbalseizoen wordt zaterdag afgesloten met de Champions League finale

Wie wint de Champions League finale: Inter Milan of Manchester City? Win bij Unibet 100x jouw inzet als jouw favoriet wint!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 100x jouw inzet!
Forbidden

Weddenschappen Daniel Ricciardo

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Breaking Verstappen deelt duidelijke mening over Hamilton: "Men zal me nu vast haten"