© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Ricciardo: "Ik zal alles geven in GP Brazilië"

06 nov. 2018 18:45 Jan van der Burgt 1 reacties
Daniel Ricciardo zegt onverminderd gretig aan het vertrek te zullen staan in São Paulo. De Australiër wil zijn laatste seizoen met Red Bull goed afsluiten.

Direct na afloop van de Mexicaanse Grand Prix klonken aanzienlijk andere geluiden: "Geef mijn auto nu alvast maar aan Pierre Gasly, ik heb dit jaar op het circuit niets meer te zoeken." Van die woorden is de Australiër Daniel Ricciardo inmiddels teruggekomen. Vorige week gaf hij al aan in Brazilië en Abu Dhabi 'gewoon' op de grid te staan.

In zijn vooruitblik op de Grote Prijs van Brazilië geeft hij nu te kennen uit te kijken naar het Braziliaanse 'feestje': "De sfeer is op Interlagos altijd verschrikkelijk goed. Met alle enthousiaste fans en toeters is het tijdens de parade lap net carnaval."

Een feestje is leuk, maar er moet ook gepresteerd worden, iets wat er door een enorme pechreeks voor Ricciardo al lange tijd niet in zit: "Het staat echter buiten kijf dat ik het seizoen sterk wil beëindigen en ik zal me daar onverminderd voor inzetten."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen