Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Daniel Ricciardo

Ricciardo: "Ik zing weleens achter het stuur van mijn F1-auto"

Daniel Ricciardo is een opvallende verschijning in de Formule 1-paddock. Om zijn gulle lach kun je niet heen en hij staat iedereen met een grap te woord. Ricciardo doet de dingen gewoon anders dan de anderen, zo geeft hij te kennen weleens te zingen achter het stuur.

Ricciardo lach
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Renault

Daniel Ricciardo is te gast in de beroemde Amerikaanse Daily Show, met als gastheer Trevor Noah. Er komt al snel ter sprake dat het opvalt dat hij veel minder serieus oogt dan zijn concurrenten, die in de ogen van de Australiër best wel wat meer met hem mee mogen lachen.

"We hebben de nijging om te vergeten hoe goed we het hebben, maar vraag mij wat voor een werk ik doe en ik antwoord je dat ik mijn droom leef. Hoe de anderen soms lopen te pruilen, dat helpt de Formule 1 niet vooruit."

Ricciardo ziet in zijn afkomst een reden voor zijn uitbundigheid: "In Australië schijnt altijd de zon en het strand was er altijd dichtbij. Dat zal me een goed gevoel hebben gegeven, vervolgt de 'Honeybadger', die aangeeft dat als hij het wat minder naar zijn zin heeft, zelfs als dat in de auto is, hij zichzelf zal proberen te vermaken.

"Ik zing weleens achter het stuur mijn Formule 1-auto. Als de race een saai verloop kent, dan probeer ik mezelf maar te vermaken."

Hét abonnement voor de echte racefan. Sluit je ook aan bij de tofste F1-community!

Meld je direct aan
Forbidden

Weddenschappen Daniel Ricciardo

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Wie o wie? Marko wijst Verstappens grootste concurrent aan voor GP Australië