Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Daniel Ricciardo

Ricciardo kan weer glimlachen: "Hoopte dat de banden het vol hielden!"

Daniel Ricciardo was dé verrassing van de sprintrace in Miami. De geplaagde Australiër pakte een zeer knappe vierde plaats en kon zijn typische glimlach eindelijk weer te voorschijn halen.

Ricciardo Miami Sprint
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Hij was misschien wel de vrolijkste man na afloop van de sprintrace. Daniel Ricciardo verraste vriend en vijand door een knappe P4 binnen te halen. Daarvoor moest hij wel diep gaan. Een heerlijk gevecht met Carlos Sainz ging ronden lang door, tot de Australiër uiteindelijk het gat wist te trekken.

Ricciardo geeft dan ook eerlijk toe dat hij twijfelde of het hem wel ging lukken. Hij vertelt bij Viaplay: "Dit was echt een sprintrace. Ik heb elke ronde alles moeten geven. Ik wist dat Carlos achter me startte en ik weet ook dat hij in principe in een snellere auto zit. Maar goed, ik dacht gewoon, ik ga elke ronde gas geven alsof het een kwalificatierondje is."

"Ik hoopte vooral dat de banden het vol hielden", vervolgt Ricciardo met zijn kenmerkende grote glimlach. "Het was ook zeker niet makkelijk. Maar met elke ronde die ik voltooide, kreeg ik steeds meer vertrouwen dat het ging lukken. Ik kreeg steeds meer de gedachten: 'Oké, misschien kan ik hem écht achter me houden!' En dat lukt. Héél, héél blij hiermee!"

Verstappen is dit weekend de grote favoriet voor de winst in Monaco! Als hij de race wint betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Tech Speciale achtervleugel moet Verstappen aan zege helpen in Monaco