Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Daniel Ricciardo

Ricciardo kijkt uit naar oranjefeest in Zandvoort: "Helemaal klaar voor tweede helft"

Daniel Ricciardo heeft in de zomerstop van de Formule 1 alles behalve stilgezeten en kan niet wachten op de Grand Prix van Nederland.

Ricciardo Belgium
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © RN365/Michael Potts

De zomerstop is voorbij en Circuit Zandvoort vult zich met vrachtwagens van de Formule 1-teams. De Grand Prix van Nederland staat voor de deur en de coureurs blikken alvast vooruit op de thuisrace van Max Verstappen en landgenoten. Ook Daniel Ricciardo kan niet wachten op het grote oranjefeest in Nederland.

De voormalige teamgenoot van Verstappen heeft nu twee races verreden dit seizoen nadat hij Nyck de Vries heeft vervangen en wil dus zo veel mogelijk kilometers maken om weer in topvorm te zijn. Terwijl de rest van de coureurs wat meer aan het uitrusten waren in de zomerstop, ging de training van de Australiër keihard door.

"Ik ben enthousiast om weer terug te gaan naar Zandvoort, vooral omdat de tweede seizoenshelft wordt afgetrapt. Ik heb maar twee races kunnen rijden voor de zomerstop, dus ook al heb ik genoten van wat vrije tijd, heb ik de afgelopen weken vooral veel getraind en mijn conditie opgebouwd zodat ik helemaal klaar ben voor de rest van het jaar."

"Mijn comeback ervaren was fantastisch en de eerste twee races met het team waren geweldig. Nu ben ik hongerig naar en gemotiveerd voor meer. Ik voel me zoals ik dat wil hebben en kijk uit om te starten in Zandvoort: een snel circuit met een altijd geweldige sfeer", aldus Ricciardo.

Formule 1 GP Nederland 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Andretti Deelt klap uit aan F1 met aantrekken technisch kopstuk