© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Ricciardo: 'Long runs Red Bull zagen er prima uit'

21 jul. 2018 09:35 Ruud Dimmers 0 reacties
Red Bull was op de vrijdag verrassend snel, waarbij Ricciardo de ochtend als snelste afsloot en Verstappen de middag. Ondanks een gridstraf ziet Ricciardo genoeg kansen om naar voren te komen.

"Het was een behoorlijk goede dag. In de ochtend was ik snel en Max was dat in de middag toen ik met richtte op de long runs. Het ziet er goed uit voor ons, maar helaas moet ik achteraan starten door gridstraffen."

Tijdens de tweede vrije training zagen we Ricciardo's naam niet in de top van de tijdenlijst, maar daarvoor was een simpele verklaring.

"Mijn doel vandaag was om de auto zo optimaal mogelijk af te stellen voor de race, mijn focus ligt niet op de kwalificatie. Zondag hoop ik dat we snel naar voren kunnen komen."

"De racesimulatie was prima en het gevoel in de auto is goed. Als we een snelle auto voor zondag hebben motiveert me dat zeker. Voorafgaand aan het weekend wist ik al dat ik hier een inhaalrace moet rijden en ik kijk er naar uit om plezier te beleven tijdens de race. Dat is voor mij leuk en geeft het publiek ook wat om van te genieten."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen