Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Daniel Ricciardo

Ricciardo ontvangt eerste aanbod na F1-ontslag

Daniel Ricciardo is per direct zijn zitje kwijt in de Formule 1, maar kan op genoeg interesse rekenen. Shane Howard, de CEO van de Australische V8 Supercars-raceklasse, wil hem dolgraag aantrekken.

Ricciardo Singapore
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Voor Daniel Ricciardo is zijn Formule 1-avontuur hoogstwaarschijnlijk voorbij. De Australiër raakte per direct zijn RB-zitje kwijt aan Liam Lawson, die het seizoen mag afmaken. Maar wat gaat Ricciardo doen? Blijft hij racen of hangt hij de helm aan de wilgen? Aan interesse in ieder geval geen gebrek, want Shane Howard, de CEO van de Australische V8 Supercars-klasse, wil Ricciardo dolgraag verleiden tot een overstap.

"Ik denk dat iedereen Daniel met open armen zou ontvangen, absoluut", stelt Howard tegenover News Corp. "Zouden we Ricciardo in een Supercar willen zien? 100 procent! Stel je voor dat hij in een van onze auto's zou racen op een nieuw stratencircuit in Perth, dat zou speciaal zijn, toch? Het zou geweldig zijn. Daniel is een ongelofelijke coureur en persoonlijkheid. Mensen houden van hem."

Wel wacht Howard nog even af. "Op een geschikt moment zullen we contact opnemen met Daniel en zijn management. Het is duidelijk dat hij veel aan zijn hoofd heeft en dat respecteren we. Blake Friend, iemand uit zijn managementteam, werkte vroeger voor ons. Op het juiste moment nemen we contact op, maar we willen hem zeker graag in een van onze auto's hebben, 100 procent."

Ook interessant:

De titelstrijd in de Formule 1 nadert de ontknoping. Max Verstappen moet in de laatste zes races een voorsprong van 52 punten verdedigen op Lando Norris, die steeds dichter naar de wereldkampioen toe kruipt. Maar Verstappen lijkt niet echt te kunnen rekenen op steun van Sergio Perez, toch?! Joris Mosterdijk, Ruud Dimmers en Tom Coronel bespreken het in een gloednieuwe RacingNews365 Formule 1-podcast!

We verloten maar liefst 10 schaalmodellen en 10 caps onder onze YouTube-abonnees! Maak nu kans op één van deze prijzen door je te abonneren op ons YouTube-kanaal én te reageren onder de video via de onderstaande knop.

Abonneer, reageer en win!

Praat mee!

Viaplay
x