© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Ricciardo: 'Red Bull en ik zijn oké'

24 aug. 2018 10:30 Jan van der Burgt 1 reacties
Na de bekendmaking van Daniel Ricciardo dat hij Red Bull gaat verlaten kunnen hij in zijn huidige team nog altijd goed door een deur. Volgens de Australiër heeft zijn onverwachte beslissing niks te maken met onenigheid tussen hem en het team.

Daniel Ricciardo verwijst op de donderdag in België geruchten over onenigheid tussen hem en Red Bull naar het rijk der fabelen:

"Ik wil er geen misverstand over laten bestaan. Er is geen onenigheid tussen mij en het team, de teamleiding of wie dan ook", aldus Ricciardo, die benadrukt dus niet naar Renault te gaan omdat hij zich niet gewaardeerd zou voelen bij Red Bull.

"Ik heb nooit beweerd dat ik niet voldoende op waarde wordt geschat bij Red Bull. Ik ga omdat ik toe ben aan nieuwe uitdagingen. Bij Red Bull loop ik al jaren dezelfde deur plat, en ik merkte gewoon dat het plezier in de sport daardoor steeds een beetje minder werd."

Ricciardo geeft te kennen dat het besluit Red Bull de rug toe te keren hem zwaar viel, maar dat hij nu blij is met zijn definitieve keuze:

"Renault stond al een tijdje op mijn verlanglijstje, maar het feit dat het me pijn zou doen Red Bull te verlaten, heeft ervoor gezorgd dat mijn besluit zo lang op zich heeft laten wachten."

"Nu ik de knoop definitief heb doorgehakt, heb ik er ook vrede mee. Ik heb voor mezelf de juiste keuze gemaakt."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen