Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Ricciardo: 'Red Bull kan vanaf nu op ieder circuit winnen'

Red Bull-coureur Daniel Ricciardo is vol vertrouwen dat hij en Max Verstappen de komende races mee kunnen doen voor de ereprijzen. Met vijf podiumplaatsen in drie races verkeert Red Bull in uitstekend vorm.

In Amerika werd Ricciardo gevraagd of Red Bull vanaf nu echt iedere race mee kan strijden voor de zeges. De teamgenoot van Max Verstappen is vol vertrouwen dat Red Bull overal mee kan doen. " Daar lijkt het wel op. Onze racepace was de laatste races erg goed en Austin heeft ons altijd goed gelegen. We moeten wel maximaal presteren om mee te kunnen doen. Als alles goed gaat dan maken we hier een kans om te winnen."

De afgelopen drie races werd concurrenten Ferrari geteisterd door problemen. Ricciardo denkt dat Red Bull alle concurrenten op de baan kan verslaan. " We kunnen iedereen verslaan als we het goed voor elkaar hebben, ongeacht de prestaties van onze concurrentie. Mercedes kende geen slecht weekend in Maleisië, maar wij waren sneller. Ferrari lijkt over de snelste auto te beschikken, maar ze presteren niet ieder weekend goed." " Red Bull moet alleen naar zichzelf kijken en dan kunnen we ook goed presteren ongeacht de prestaties van anderen."

Viaplay
x
Hulkenberg 'Op weg naar nieuw F1-team'