© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Ricciardo: "Red Bull van 2018 beter dan Renault van 2019"

22 nov. 2018 12:29 Ruud Dimmers 0 reacties
Daniel Ricciardo wil het seizoen 2018 zo goed mogelijk afsluiten. Een podiumplaats is daarbij zijn doel, want de Australiër houdt er rekening mee dat hij in 2019 niet op het podium eindigt.

De overstap van Daniel Ricciardo naar Renault deed velen de wenkbrauwen fronzen. Het Franse team is nog lang geen topteam en Ricciardo erkent dan ook dat hij in 2019 waarschijnlijk niet meedoet voor de ereplaatsen.

"Ik wil hier in Abu Dhabi een zo goed mogelijk resultaat behalen. Ik weet dat de Renault van 2019 minder goed zal zijn dan mijn huidige auto", laat Ricciardo in Abu Dhabi optekenen.

"Ik ben realistisch voor wat betreft mijn kansen met Renault. Toen ik daar tekende werd me duidelijk gezegd dat ze mij in 2019 geen winnende auto kunnen geven. Ons doel is om het gat naar de top drie teams komend seizoen te dichten."

Renault stond sinds haar terugkeer in de Formule 1 in 2016 nog niet op het podium. Momenteel strijd het met teams als Force India, Sauber en Haas om de posities achter de top drie teams.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen