© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Ricciardo: 'Red Bull verwacht GP van Hongarije te winnen'

14 jul. 2018 09:35 Ruud Dimmers 0 reacties
Het F1-team van Red Bull heeft hoge verwachtingen van de Grand Prix van Hongarije. Het Mickey Mouse-circuit past uitstekend bij de RB14 van Verstappen en Ricciardo.

Na een dominante zege op het circuit van Monaco ziet Red Bull zichzelf ook als de grote favoriet voor de Hungaroring, zo laat Ricciardo weten.

"We verwachten dat we in Hongarije goed genoeg zijn voor de zege", blikt de Australiër vooruit. "Om die reden zou het ook dom zijn om daar een gridstraf te incasseren. Op Hockenheim kan je inhalen en daarom monteren we daar de nieuwe motor."

Met het grote gat tussen de top drie teams en de rest van het veld ligt het in de lijn der verwachting dat Ricciardo ook vanaf de laatste positie nog in de top zes weet te finishen in Duitsland. De Australiër kijkt uit naar het leuke circuit.

"De eerste bocht is super snel en ook het stadiongedeelte, wat als langzaam wordt beschouwd, kent een scherpe bocht naar links waar je lef nodig hebt. Ik hou van Hockenheim. Het is een goed circuit om in het WK weer prima zaken te doen. De afgelopen drie races ging het niet bijzonder goed. Een vierde plaats in Frankrijk, een uitvalbeurt in Oostenrijk en een vijfde plaats in Engeland. Het is minder dan ik verwacht had."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen