© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Ricciardo: 'Red Bull zit vlak achter Mercedes'

08 mrt. 2018 09:13 Ruud Dimmers 0 reacties
Daniel Ricciardo verwacht dat Red Bull een veel betere seizoensstart kent dan een jaar eerder. De teamgenoot van Max Verstappen ziet Mercedes nog als het te kloppen team, maar het verschil zou veel kleiner zijn.

Ricciardo overtuigd van betere vorm Red Bull

Hoewel Mercedes er alles aan doet om de favorietenrol bij Red Bull in de schoenen te schuiven, gelooft Ricciardo dat Mercedes nog altijd het te kloppen team is.

"Ik ben er vrij zeker van dat Mercedes net op ons voor ligt. Wel geloof ik dat we er veel dichterbij zitten dan vorig jaar. Ik weet nog niet waar ik Ferrari moet plaatsen."

F1-analist James Allen gelooft dat Red Bull in Australië aan de start verschijnt met een flinke (motor)upgrade. Het team gaf eerder al aan dat er een aerodynamische upgrade meegenomen wordt voor de RB14.

"Ik ken de motorplannen van Red Bull niet, maar ik verwacht dat er nieuwe onderdelen op de auto komen voor de GP van Australië."

Ricciardo is van mening dat Red Bull nog iets moet vinden wil het Mercedes kloppen tijdens de eerste race.

"We hebben wat veranderingen aangebracht en die leken goed te werken. Wel denk ik dat we nog steeds iets moeten vinden om serieus te kunnen strijden met Mercedes. We zitten er op dit moment niet ver achter, wat positief is."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen