© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Ricciardo teleurgesteld: "Verloren een volle seconde in een uur tijd"

15 sep. 2018 17:15 Jan van der Burgt 0 reacties
Daniel Ricciardo moest in de kwalificatie voor de Grand Prix van Singapore genoegen nemen met de zesde plaats. De Australiër had op meer gehoopt, maar verloor performance gedurende de kwalificatie.

Terwijl teamgenoot Max Verstappen imponeerde met de tweede startplaats, kwam Daniel Ricciardo niet verder dan P6. Zijn Red Bull deed niet het gehele uur wat hij wilde, zo geeft hij in gesprek met Ziggo Sport te kennen:

"Het was een hele rare sessie. De auto voelde aan het begin heel goed aan. Alle veranderingen die we gedurende het weekend doorvoerden, pakten positief uit. De auto werd sneller en sneller, maar in de kwalificatie was het tegendeel waar."

"We verloren steeds meer snelheid gedurende de kwalificatie. Ik heb werkelijk geen idee waar dat vandaan kwam of waar dat mee te maken had, maar het is behoorlijk frustrerend. We verloren in een uur tijd gewoon een volle seconde."

Gevraagd naar of Ricciardo een nieuwe motor op had moeten laten bouwen voor de kwalifcatie, reageert Ricciardo niet begrijpend: "We hadden wel een probleem in de derde training, maar er was geen moment sprake van het moeten vervangen van de motor."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen