© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Ricciardo wil Hamilton als teamgenoot verslaan

21 okt. 2017 16:00 Ruud Dimmers 0 reacties
Na de bekendmaking van het nieuwe contract van Max Verstappen bij Red Bull zijn er volop speculaties omtrent de toekomst van Daniel Ricciardo. De Australiër is eind 2018 vrij mag en wil het graag opnemen tegen Lewis Hamilton.

Ricciardo: 'Ik wil Hamilton uitdagen'

Daniel Ricciardo reed al tegen viervoudig wereldkampioen Sebastian Vettel en heeft momenteel Max Verstappen als teamgenoot. Volgens velen een toekomstig wereldkampioen in de Formule 1. Met zijn aflopende contract liggen er voor Ricciardo mogelijkheden om eens rond te kijken.

Bij Ferrari loopt eind 2018 het contract van Kimi Raikkonen af en bij Mercedes lopen de contract van Hamilton en Bottas af. Lewis Hamilton stevent af op een contractverlenging tot minimaal 2020. Daniel Ricciardo heeft er wel oren naar om Hamilton als teamgenoot te krijgen.

"Ja, zeker!", laat Ricciardo in een interview met ESPN weten op de vraag of hij Hamilton als teamgenoot wil.

"Als we even buiten beschouwing laten dat Lewis nu voor Mercedes rijdt en we puur naar de coureurs kijken dan zeker. Ik roep het al jaren dat ik mezelf graag wil meten met Alonso of Hamilton. Fernando is nu aanbeland bij de laatste jaren van zijn carrière, waardoor Lewis nu als hoogste op mijn verlanglijstje staat."

"In het verleden mocht ik het opnemen tegen Sebastian en tegen Max en daar komt volgend jaar nog een seizoen bij. Lewis is nu in de bloei van zijn leven en ik wil hem graag uitdagen."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen