© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Ricciardo wil met Max Verstappen strijden voor de wereldtitel

06 dec. 2017 16:15 Ruud Dimmers 0 reacties
Daniel Ricciardo hoopt dat hij in 2018 met teamgenoot Max Verstappen kan strijden voor de wereldtitel. Het F1-team van Red Bull moet dan nog wel een behoorlijke stap zetten, waarbij het met name afwachten is wat voor motor Renault levert.

Ricciardo droomt van titelgevecht met Max Verstappen

Daniel Ricciardo is blij met de progressie die het team van Red Bull doormaakte in 2017. Na een mislukte start wist Red Bull grote stappen te zetten in de tweede helft van het seizoen. Teamgenoot Max Verstappen ontwikkelde zichzelf ook snel door en is zichtbaar gegroeid in 2017.

"We hebben erg veel geleerd van dit seizoen en ik geloof dat we deze winter het juiste werk verzetten, zodat we goed voorbereid aan de start verschijnen volgend seizoen."

"Max Verstappen is dit jaar verbeterd. Niet dat hij veel moest verbeteren, maar je kan zien dat hij gegroeid is. Ik denk dat het volgend seizoen erg leuk wordt samen en kijk daar naar uit."

De wereldtitel is het ultieme doel voor Red Bull Racing. De laatste titel dateert uit 2013 toen Sebastian Vettel voor de vierde maal op rij wereldkampioen werd voor het team. 

"Het zou een luxe probleem zijn voor ons als we beiden kunnen vechten voor de wereldtitel en gevechten hebben. Als dat uiteindelijk bepaalt wie van ons er kampioen wordt, dan zouden we blij zijn met die uitdaging."

"Ik geloof erin dat we volgend jaar het gat dichten. Of het genoeg is voor een titel? Ik denk dat we zeker dicht in de buurt kunnen komen, maar het blijft afwachten. Het is nog te vroeg om dat te voorspellen."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen