© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Ricciardo wil mooie inhaalacties laten zien op Monza

29 aug. 2018 09:30 Jan van der Burgt 1 reacties
Daniel Ricciardo kijkt uit naar de Grand Prix van Italië. Niet omdat de kansen op succes nou zo groot zijn, maar wel omdat hij naar alle waarschijnlijkheid lekker veel in kan gaan halen.

Daniel Ricciardo zal namelijk de nodige gridstraffen incasseren voor het wisselen naar een hagelnieuwe Renault-motor. Van achteraan op de grid verwacht en hoopt Daniel Ricciardo flink wat in te kunnen gaan halen.

"Ik heb hier in het verleden een paar van mijn beste inhaalacties laten zien en het is de bedoeling dat ik er daar dit weekend een paar aan toevoeg. Waarschijnlijk incasseer ik wel wat gridstraffen, wat op een powercircuit niet ideaal is, maar daardoor kan het juist een vermakelijke race worden", aldus Ricciardo in zijn voorbeschouwing op de Italiaanse Grand Prix.

Ricciardo klom vorig jaar op Monza van de zestiende plaats op de grid op naar P4: "Als de race dit jaar eenzelfde wedstrijdverloop kent, hoef ik me in ieder geval niet te vervelen."

Net als naar de race kijkt Daniel Ricciardo ook uit naar het eten van pizza's (hij wil voor zijn eigen rust niet verklappen waar hij dat doet), en naar het weerzien met de Italiaanse fans:

"De rijdersparade wordt weer geweldig. Naast de baan in Monza zitten de meest krankzinnige fans. Ik houd stuk voor stuk van hen en vanwege mijn Italiaanse roots moedigen ze me in Italië altijd net een beetje luidruchtiger aan."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen