© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Ricciardo zet frustraties opzij: 'Verstappen had gelijk'

30 jun. 2018 17:55 Wanda Bisschop 0 reacties
Even leek het erop dat de gemoederen bij Red Bull Racing hoog gingen oplopen toen Ricciardo na afloop niet blij met teamgenoot Verstappen was. Inmiddels is de lucht geklaard en heeft Ricciardo erkend dat Verstappen gelijk had.

Ricciardo gekalmeerd na teleurstellende kwalificatie

De kwalificatie voor Red Bull Racing op hun thuiscircuit liep uit op een lichte teleurstelling nadat Verstappen en Ricciardo geen moment konden strijden met Mercedes en Ferrari. Direct na afloop ging het niet zozeer om het gat met de concurrentie als wel over de strategie waarbij Ricciardo met een beschuldigende vingertje naar de Nederlander wees.

Verstappen weigerde namelijk om de Australiër in te halen zodat deze kon profiteren van een slipstream. Ook teambaas Christian Horner liet bij Sky Sports F1 weten dat de beide coureurs van tevoren al wisten wie van hen als eerste de baan op zou gaan. Voor de kwalificatie van Oostenrijk was dat inderdaad Daniel Ricciardo.

Inmiddels zijn de frustraties bij Ricciardo gezakt en geeft hij inderdaad toe dat hij in het 'heetst van de strijd' wat heeft geroepen maar dat zijn teamgenoot het wel juist had.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen