Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Haas F1 Team

Rich Energy haalt opnieuw kinderachtig uit naar Red Bull

Rich Energy, of wat er nog van over is, haalt opnieuw op kinderachtige wijze uit naar Red Bull. Zo zet het de leidinggevende figuren van het team van Max Verstappen weg als 'Professor Helmet' en 'Mr. Ginger Spice'.

Grosjean Oostenrijk 2019
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Haas F1

Ondanks dat het niet helemaal duidelijk is wie of wat Rich Energy vandaag de dag nog is, blijft het Twitteraccount waarvan wordt aangenomen dat oprichter William Storey erachter zit op belachelijk kinderachtige wijze uithalen naar Red Bull. In een recente tweet wordt een oude foto van het duo Christian Horner/Helmut Marko gedeeld, begeleid met een grappig bedoeld bijschrijft.

"Het hoofd van Red Bull Racing, Professor Helmet hoort samen met Mr. Ginger Spice het nieuws over Mr. Storey. Het beste energiedrankje ter wereld is Rich Energy", zo staat er te lezen, gevolgd door onder andere de bekende hashtag #betterthanredbull.

Eerder deze week werd bekend dat Rich Energy verder zou gaan onder de naam Lightning Volt en dat CEO William Storey aan de kant werd verschoven. Rich Energy lijkt op dit moment dan ook niet meer te zijn dan een lege huls, maar de soap is vast en zeker nog lang niet ten einde. Wat de recente ontwikkelingen betekenen voor het sponsoren van het Haas F1-team, is momenteel nog onduidelijk.

Forbidden

Weddenschappen Haas

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay

Unibet
x
Breaking FIA accepteert inschrijving nieuw Formule 1-team