Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

'Robin Frijns en Lance Stroll nemen deel aan 24 uur van Daytona'

Naast Fernando Alonso gaat vermoedelijk ook Lance Stroll deelnemen aan de 24 uur van Daytona. Volgens Autosport gaat Stroll samen met de Nederlander Robin Frijs deel uit maken van een 'superkwartet', dat voor het team Jackie Chan DC Racing gaat rijden.

De komende editie van de 24 uur van Daytona kan wel eens een interessante worden. Fernando Alonso is al officieel bevestigd als coureur tijdens de beroemde langeafstandsrace, maar ook Lance Stroll en Robin Frijns gaan waarschijnlijk deelnemen aan de wedstrijd. Frijns, die vorige week nog tweede werd tijdens de Macau GT World Cup, zou volgens Autosport en Crash.net samen met Stroll deel uit maken van een 'superkwartet', bestaande uit Frijns, Stroll, Felix Rosenqvist en Daniel Juncadella.

Voor Frijns zou het de eerste keer zijn dat hij deelneemt aan de 24 uur van Daytona. Lance Stroll nam vorig jaar ook al deel aan de race. De destijds 17-jarige Stroll reed toen samen met Alexander Wurz, Brendon Hartley en Andy Priaulx. Frijns en Stroll gaan waarschijnlijk in een Oreca 07 LMP2-bolide uitkomen voor Jackie Chan DC Racing, dat onderdeel uitmaakt van Jota Sport. De line-up voor het evenement, dat op 27 en 28 januari plaatsvindt, is nog niet officieel bekend gemaakt.

Viaplay
x
Topontwerper 'Newey verlaat Red Bull Racing aan het einde van het seizoen'