© Williams F1

Nieuwsoverzicht

'Robin Frijns en Lance Stroll nemen deel aan 24 uur van Daytona'

23 nov. 2017 07:40 Rik Alkema 0 reacties
Naast Fernando Alonso gaat vermoedelijk ook Lance Stroll deelnemen aan de 24 uur van Daytona. Volgens Autosport gaat Stroll samen met de Nederlander Robin Frijs deel uit maken van een 'superkwartet', dat voor het team Jackie Chan DC Racing gaat rijden.

'Frijns en Stroll maken deel uit van superkwartet'

De komende editie van de 24 uur van Daytona kan wel eens een interessante worden. Fernando Alonso is al officieel bevestigd als coureur tijdens de beroemde langeafstandsrace, maar ook Lance Stroll en Robin Frijns gaan waarschijnlijk deelnemen aan de wedstrijd.

Frijns, die vorige week nog tweede werd tijdens de Macau GT World Cup, zou volgens Autosport en Crash.net samen met Stroll deel uit maken van een 'superkwartet', bestaande uit Frijns, Stroll, Felix Rosenqvist en Daniel Juncadella.

Voor Frijns zou het de eerste keer zijn dat hij deelneemt aan de 24 uur van Daytona. Lance Stroll nam vorig jaar ook al deel aan de race. De destijds 17-jarige Stroll reed toen samen met Alexander Wurz, Brendon Hartley en Andy Priaulx.

Frijns en Stroll gaan waarschijnlijk in een Oreca 07 LMP2-bolide uitkomen voor Jackie Chan DC Racing, dat onderdeel uitmaakt van Jota Sport. 

De line-up voor het evenement, dat op 27 en 28 januari plaatsvindt, is nog niet officieel bekend gemaakt.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen