Romain Grosjean crasht met bosmarmot in Canada

09 jun. 2018 09:31 Ruud Dimmers 0 reacties
Romain Grosjean kent geen gelukkig seizoen en een bijzondere crash tijdens de tweede vrije training in Canada hielp hem niet. De Haas-coureur kwam in aanraking met een bosmarmot, wat voor de nodige schade zorgde.

Grosjean beschadigd nieuwe neus Haas

De regie in Canada had enkele keren oog voor de bosmarmotten die naast de baan zaten. Een van deze beesten besloot tijdens de training om de baan over te steken, maar zag de aanstormende Romain Grosjean over het hoofd.

Het gevolg was een onvermijdelijk ongeluk, waarbij de auto van Grosjean behoorlijk wat schade opliep aan de voorkant. De bosmarmot kon het avontuur niet meer navertellen. Het incident vond plaats aan het einde van het lange rechte stuk.

"Het was een behoorlijk impact, want het was een groot dier. Het is wel triest voor het beest. De regie liet hem tijdens de training nog vol in beeld zien. Ik ben verrast dat ze het beest niet hebben weggehaald. Het is jammer voor het dier en natuurlijk voor onze voorvleugel", laat Grosjean na afloop weten.

De schade aan de auto komt voor Haas ongelegen. Het team heeft nauwelijks reserve-onderdelen en had de coureurs opgeroepen om geen schade te rijden.

"We zijn redelijk beperkt in onze reserve-onderdelen. Als je dan op zo'n manier een voorvleugel verliest is dat balen."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen