© Haas F1

Nieuwsoverzicht

Romain Grosjean: 'GP Singapore is genot voor iedereen'

10 sep. 2017 12:58 Rik Alkema 0 reacties
Over een week staat de Grand Prix van Singapore op de kalender, wat altijd een speciale wedstrijd op de kalender is. Omdat het volledige programma is aangepast op Europese tijden, rijden de coureurs in de nacht en slapen ze overdag. Dat levert spectaculaire plaatjes op en het is ook nog uitdagend voor de coureurs.

'Iedereen kijkt uit naar de GP Singapore'

Romain Grosjean vindt de GP van Singapore dan ook 'een genot voor iedereen'. Van cameramannen tot VIP's en van coureurs tot fans op de tribune: iedereen geniet van het racen onder kunstlicht.

De Grand Prix van Singapore is dan ook letterlijk een verschil van dag en nacht met de GP van Italië, dat vorige week het einde van het Europese seizoen markeerde. In Italië zat Haas er, in tegenstelling tot de GP van België, niet goed bij. Dat is ook de reden dat Grosjean uitkijkt naar de volgende GP in Singapore.

"In België ging het nog goed, omdat daar meer bochten waren. In Italië hadden we problemen met de low-downforce set-up waardoor we er niet goed bij zaten. Gelukkig kunnen we dat nu afsluiten", blikt Grosjean terug op de vorige twee wedstrijden.

"Ik hou van de GP van Singapore, het is voor iedereen een genot", blikt Grosjean vooruit.

"Het levert altijd prachtige plaatjes op. Singapore is ook een van de beste plekken op aarde om in de nacht te racen. Het is een welkome afwisseling op de kalender", aldus Grosjean.

Volgens Grosjean gaat iedereen zich weer kostelijk vermaken tijdens de GP van Singapore. Hij kijkt daarom ook erg uit naar volgende week.

"Iedereen geniet er van. Vooral de VIP's, die weer gaan feesten na de race. Het is een wedstrijd waar iedereen het hele jaar al op wacht, dus ik heb er veel zin in", besluit Grosjean.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen