Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Rosberg gelooft geen snars van Verstappen: "Natuurlijk doet Max dat wel"

Max Verstappen heeft zeker wel zijn zinnen gezet op alle F1-records, zo denkt Nico Rosberg te weten.

Verstappen Qatar
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Zelf vond hij het na één zwaarbevochten F1-wereldtitel wel genoeg. Nico Rosberg hing na het seizoen 2016 zijn racehandschoenen aan de wilgen en ging verder als ondernemer en analist. Vandaag de dag betekent dat vooral kijken naar hoe Max Verstappen de zeges en titels aaneenrijgt.

De Nederlander pakte recent zijn derde wereldtitel en zijn vijftigste zege komt er zeer binnenkort waarschijnlijk aan. Daarmee staat hij al op grote hoogte in het lijstje met legendarische F1-namen. Zelf zegt Verstappen niet geïnteresseerd te zijn in alle records, maar Rosberg gelooft daar niets van. "Natuurlijk denk je daar over na", zegt hij bij Sky Sports.

"Max zegt altijd 'nee, nee', maar natuurlijk doet hij dat wel. Toen hij dit jaar al die races op rij won, zei hij 'oh, ik kijk daar niet zo naar', maar dan komt hij uit de auto en dan laat hij de negen zien (met zijn opgestoken vingers, red.)", zo voert Rosberg zijn bewijs aan. "Natuurlijk denk je er over na. Het is ook bijzonder om geschiedenis te schrijven."

Ook interessant:

Verstappen heeft van niemand iets te duchten in jacht op unieke mijlpaal

Verstappen kan in Austin zijn vijftigste Grand Prix-zege boeken en zo een unieke mijlpaal behalen! In de nieuwste RN365 F1-podcast blikken Coronel, Dimmers en Mosterdijk vooruit op de GP van de Verenigde Staten. Uiteraard passeren er nog meer onderwerpen de revue. Is Perez de juiste optie voor 2024, waarom onderzoekt de FIA opnieuw een overtreding van Hamilton en gaat Haas om punten strijden?

Beluister de podcast hieronder!

Praat mee!

Viaplay
x
Red Bull Verongelijkte Marko onthult gigantische schadepost na megaklapper Perez