Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Rosberg kritisch op mentaliteit Verstappen: "Dit is niet goed om te zien"

Rosberg heeft zich negatief uitgelaten over Max Verstappen, die in zijn ogen afgelopen raceweekend niet goed omging met zijn tegenslagen.

Na afloop van de GP van Saoedi-Arabië, die door Sergio Perez werd gewonnen, was Max Verstappen niet blij met zijn resultaat. Alhoewel hij na een daverende inhaalrace alsnog tweede werd en de snelste raceronde pakte. Na afloop was Verstappen kritisch op zijn team, nadat hij in de kwalificatie tegen een technisch probleem aanliep en daardoor in de achtervolging moest. "Ik heb me terug op weten te werken tot P2 en daar is het team blij mee. Ik ben echter niet blij. Ik ben hier niet om tweede te worden." "Het gaat niet alleen om de pace van de auto. We moeten er voor zorgen dat we betrouwbaar zijn en geen problemen hebben. Mijn eerste weekend was al niet clean en nu hadden we na drie goede trainingen problemen in de kwalificatie."

Rosberg laakt mentaliteit Verstappen

Nico Rosberg, F1-analist van dienst bij het Britse Sky Sports , was niet te spreken over die uitspraken van Verstappen. "Ik denk niet dat het een goede aanpak en mentaliteit is van Verstappen, zo vroeg in het seizoen." "Zeker niet als het team zulk briljant werk heeft uitgevoerd en zo hard aan de slag is geweest. Ik denk dat hij vriendelijker kan zijn. Dit is niet goed om te zien", hekelt de Duitse wereldkampioen van 2016. Verder wijst hij op andere informatie die hem ter ore was gekomen. "Bovendien is ons verteld dat hij op zaterdag de debriefing van het team heeft overgeslagen en naar het hotel is gegaan." RacingNews365 deed navraag bij Red Bull, maar volgens een woordvoerder is er niets van waar dat Verstappen de debriefing op zaterdag heeft gemist.

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi