© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Rosberg: 'Optreden Max Verstappen was ronduit slecht'

16 apr. 2018 11:30 Jan van der Burgt 0 reacties
Nico Rosberg noemt het optreden van Max Verstappen in China 'ronduit slecht' en 'onnodig', maar verwacht ook dat Verstappen zal leren van de gemaakte fouten van afgelopen weekend.

Rosberg vertrouwt erop dat Verstappen door de juiste mensen wordt aangesproken

Nico Rosberg, tegenwoordig analist bij Sky Sports, heeft geen goed woord over voor het optreden van Max Verstappen in China: "Het was gewoon slecht, heel erg slecht. Zijn acties waren onnodig en moeilijk te begrijpen."

Rosberg denkt dat het gebeuren tussen Vettel en Verstappen desondanks een positieve effect kan hebben: "Dit moet Max Verstappen toch aan het denken zetten. Hij reed de kampioenschapsleider uit de wedstrijd, terwijl teamgenoot Daniel Ricciardo er met een parel van een overwinning vandoor ging."

Ricciardo reed naar de overwinning dankzij enkele fraaie inhaalacties. Rosberg dicht Verstappen hetzelfde inhaaltalent toe, maar vindt dat de Nederlander minder agressief moet zijn.

"Ricciardo en Verstappen zijn de beste inhalers van het veld, maar Verstappen laat momenteel een spoor van vernieling na. Maar ik vertrouw erop dat hij op de juiste manier aangesproken zal worden, bijvoorbeeld door Helmut Marko of zijn vader Jos Verstappen. Die hebben hem in het verleden al positief beïnvloed."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen