Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Rossi verklapt kleurstelling nieuwe MotoGP-machine Yamaha

Valentino Rossi heeft al voor de presentatie van de nieuwe Yamaha-livery zijn mond voorbij gepraat. De MotoGP-legende liet weten erg blij te zijn met de nieuwe kleurstelling, die overeenkomst met de kleuren van zijn favoriete voetbalclub.

De MotoGP-coureurs maken zich op voor de start van het F1-seizoen 2019. Zo ook Rossi die aan het eind van deze week naar Azië zal vertrekken, voor de testdagen voor het nieuwe seizoen. Op 4 februari onthult Yamaha haar nieuwe livery, maar 'The Doctor' geeft nu al veel informatie prijs.

"Aanstaande zaterdag vertrek ik naar Jakarta. Daar zullen we onze nieuwe livery van het seizoen gaan presenteren, maar nog niet de 2019 versie van de motor. Die zal ik pas enkele dagen later zien op het circuit van Sepang in Maleisië waar de eerste test van het seizoen plaats vindt", laat Rossi in Italiaanse tv-programma ‘Che tempo che fa’ weten. "Ik ben echt heel benieuwd hoe goed de motor is. De nieuwe livery bevalt me in ieder geval, want deze zal zijn in de kleuren van Yamaha en Monster. Dat betekent dat de hoofdkleuren blauw en zwart zijn, ofwel de kleuren van mijn favoriete voetbalclub FC Inter!", verklapt de ervaren Italiaan.

Viaplay
x
GP Singapore Marko luidt Red Bull-noodklok: "Niets werkt bij Verstappen"