Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
George Russell

Russell doet boude voorspelling over Verstappen en Norris: "Kan je je geld op inzetten!"

Met Max Verstappen op P2 en Lando Norris op P3 komt er een nieuw hoofdstuk in de steeds feller wordende titelstrijd. George Russell staat in Mexico vlak achter de twee kemphanen en hoopt stiekem op een clash.

Russell qualifying Mexico
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Nog geen week geleden kwamen Max Verstappen en Lando Norris met elkaar in aanvaring tijdens de Grand Prix van de Verenigde Staten. In Mexico lijkt er een nieuw hoofdstuk in die strijd te ontstaan, als de beide kemphanen vlak langs elkaar beginnen aan de Grand Prix van Mexico. 

De extreem lange run richting bocht één in Mexico heeft al vaker aangetoond dat er zeker chaos kan ontstaan en dat is precies waar George Russell op hoopt. Mercedes loopt al heel het weekend achter de feiten aan, maar een clash tussen Verstappen en Norris kan voor Russell de deur naar het podium openen.

"Met Max en Lando op twee en drie, kun je er geld op inzetten dat er wat actie zal ontstaan!" zo vertelt Russell, die zelf op P5 start, bij Viaplay. "Ik denk van wel! En ik heb een geweldige positie (om de boel aan te kijken, red.). Dus gewoon op mijn gemak kijken naar wat er gaat gebeuren. Het wordt een interessante race. Ik verwacht niet dat wij meedoen in het gevecht (om de podiumplaatsen, red.), maar als zij met elkaar de strijd aangaan misschien wel!"

Dit weekend wordt de GP van Mexico verreden. Als Max Verstappen of een andere favoriet dit weekend wint in Mexico, betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen kondigt nieuwe gridstraf aan