Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
George Russell

Russell looft mogelijke Hamilton-opvolger: "Geweldige kans voor Mercedes"

George Russell weet nog steeds niet wie volgend jaar zijn teamgenoot bij Mercedes wordt. De Brit spreekt zich nu wel uit over een van de kandidaten, maar houdt de deur ook open voor andere opties.

Russell Monaco
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Wie wordt toch de teamgenoot voor George Russell bij Mercedes in 2025? Zo langzamerhand vallen er steeds meer opties af en van teambaas Toto Wolff is bekend dat hij lang durft te wachten op de aankondiging van de nieuwe Mercedes-coureur. Een van de namen die veel wordt genoemd is die van supertalent Andrea Kimi Antonelli.

Lewis Hamilton sprak zich voor de Grand Prix van Emilia-Romagna al uit over wie zijn opvolger zou moeten worden bij de Zilverpijlen. "Eerlijk gezegd heb ik geen idee wat de plannen van Toto Wolff zijn, maar als ik in die rol zou zitten, dan zou ik Kimi kiezen."

George Russell wordt voorafgaand aan de GP van Monaco gevraagd naar zijn mening over Antonelli. "Kimi is een fantastische coureur, die dit jaar natuurlijk in de Formule 2 rijdt. Hij zal in de toekomst ongetwijfeld een F1-coureur worden. En hij is een collega, als junior-coureur, die net als ikzelf door alle klassen is gekomen met het team. Dus ik denk dat het een geweldige kans is voor Mercedes om verder te bouwen aan de toekomst", zo zegt Russell tegenover onder meer RacingNews365.

De Brit houdt echter nog alle opties open. "Maar zoals ik al eerder zei, ik verwelkom iedereen die mijn teamgenoot zal worden. Ik heb het gevoel dat ik op dit moment al een goede teamgenoot heb. Iedereen is dus welkom", zo sluit Russell af.

Praat mee!

Viaplay
x
Analyse GP Spanje sleutelmoment in Formule 1-kampioenschap