Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Sainz Sr. hint naar nieuw formule-avontuur met Red Bull

Een opmerkelijke tweet van Carlos Sainz Sr. op maandagmorgen. Hij trekt het laken van een formuleauto en is blij dat hij eindelijk iets bekend mag maken. Maar wat kan het zijn?

Carlos Sainz Sr. kennen we natuurlijk als de vader van Ferrari-coureur Carlos Sainz, maar zijn eigen cv is met titels in zowel het World Rally Championship en de Dakar Rally misschien wel indrukwekkender dan dat van zijn zoon. Nu echter lijkt hij te beginnen aan een avontuur in de formuleracerij. Althans, dat is toch wat we kunnen concluderen bij het zien van onderstaande teaser. "Eindelijk kan ik iets onthullen waar ik al heel lang mee bezig ben", zo luidt het bijschrift. In de video worden duidelijk de sponsoruitingen van Red Bull getoond en ook het Audi-logo wordt in beeld gebracht. Wordt Sainz Sr. de testcoureur van Audi's nieuwe Formule 1-avontuur? Begint hij een eigen Formule E-team? Gaat hij ergens een keer een demo verzorgen samen met zijn zoon? Alleen de tijd zal het leren.

1515978550393856002

Por fin puedo anunciar algo que llevo tiempo preparando... 😉 - @redbullESP #CarlosSainz pic.twitter.com/JXGpPS0iMU — Carlos Sainz (@CSainz_oficial) April 18, 2022

Viaplay
x
Live Sprintrace Formule 1 GP China 2024