Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Red Bull Racing

Ferrari-kampioen wijst Verstappen aan als potentiële carrière-killer

Max Verstappen is een geweldenaar in de Formule 1, daar is menigeen het over eens. Mooi voor hem, maar potentieel funest voor anderen. Dat is althans de mening van voormalig Ferrari Formule 1-wereldkampioen Jody Scheckter.

Verstappen Abu Dhabi
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

In de Italiaanse sportkrant La Gazzetta dello Sport wordt Jody Scheckter gevraagd naar zijn terugblik op het Formule 1-seizoen 2023. Eén van de vragen die aan bod komen is welke jonge coureurs in zijn ogen goed zijn geweest.

Hij noemt eerst de naam van George Russell, maar dan in wat minder positieve zin: "Ik had gedacht dat hij vaker voor Lewis Hamilton zou staan en hoewel dat soms voorkwam, was dat niet met regelmaat", zo begint de Zuid-Afrikaan.

Door naar de mensen die in zijn ogen wél een pluim verdienen: "Lando Norris oogt heel sterk en ook Oscar Piastri maakt af en toe indruk. Dat is het dan ook wel", vervolgt hij, om vervolgens alsnog een derde naam te noemen.

Alexander Albon gaat natuurlijk goed met die Williams-bolide. En omdat zijn auto niet zo goed is, krijgt hij volop de credits als hij hoog in de ranglijst staat."

Hoe anders was dat bij Red Bull: "Daar leverde hij minder goed werk af, maar het is nu eenmaal zo dat iedereen die naast Max Verstappen komt te zitten het riskeert om zijn carrière om zeep te helpen."

Ook interessant:

Giedo van der Garde maakte bekend dat hij gaat stoppen als autocoureur. De Nederlander is openhartig over dat besluit in een exclusief interview met RacingNews365: "Wat ben ik allemaal aan het doen?"

Verstappen is dit weekend de grote favoriet voor de winst in Italië! Als hij de race wint betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Verstappen Marko schrikt van vorm Red Bull: "Als Verstappen dat niet lukt, is er iets goed mis"