© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

"Scherpe randjes Verstappen moeten eraf om kampioen te worden"

15 nov. 2018 18:00 Jan van der Burgt 12 reacties
Mercedes-teambaas Toto Wolff is ervan overtuigd dat in Max Verstappen een wereldkampioen schuilt, maar er moet nog wat gebeuren wil hij het ook daadwerkelijk worden. De scherpe randjes moeten ervan af, meent Wolff.

Het was direct na de Grand Prix van Brazilië van afgelopen weekend dat Toto Wolff zijn uitspraken deed. Ook de Oostenrijker had een bijzonder sterke Max Verstappen aan het werk gezien: "Je ziet als je Max Verstappen bezig ziet dat hij een wereldkampioen in wording is."

"Hij heeft buitengewoon veel talent en is ongelooflijk snel. Ik denk dat als hij de scherpe randjes verliest, dat hij zich op een dag daadwerkelijk de wereldkampioen mag noemen. Maar goed, hij is nog altijd lerende, zulke dingen kunnen je niet bespoedigen of afdwingen."

De Grand Prix kreeg voor Verstappen niet het gewenste resultaat, aangezien hij door Esteban Ocon van de baan werd gekegeld. Verstappen ging verhaal halen en duwde de Fransman daarbij herhaaldelijk. Wolff denkt dat met het verstrijken van de jaren Verstappen misschien een andere mening zal krijgen over wat er die dag gebeurde:

"Over een paar jaar zal hij de beelden ongetwijfeld nog eens terugzien en zal hij voor zichzelf nog eens nagaan of zijn gedrag correct was of niet."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen