Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Red Bull Racing

Schumacher eist forse 'reactie' van Red Bull: "Zijn tijd is voorbij"

Sergio Perez staat flink onder druk bij Red Bull. Voormalig Formule 1-coureur Ralf Schumacher denkt dat het team beter kan doorschakelen naar een vervanger.

Perez qualifying Austin
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Red Bull moet belangrijke besluiten gaan nemen over de line-up voor 2025. Sergio Perez verlengde eerder dit jaar zijn contract, maar staat enorm onder druk. Het verschil met Max Verstappen is erg groot en Perez heeft regelmatig moeite om punten te scoren. Het maakt dat Christian Horner en Helmut Marko verbetering eisen.

Zo zei Marko het volgende na de Grand Prix van de Verenigde Staten. De adviseur kreeg de vraag of Perez zijn afscheid zou aankondigen in Mexico: "Hij heeft zelf gezegd dat er geen waarheid achter zit. Het is dus even afwachten, maar hij moet wel kijken naar zijn prestaties..."

In Liam Lawson klopt er namelijk iemand nadrukkelijk op de deur. De Nieuw-Zeelander nam de plaats van Daniel Ricciardo in bij RB en scoorde in Austin direct punten. Voormalig Formule 1-coureur Ralf Schumacher is dan ook van mening dat Red Bull Perez moet bedanken voor bewezen diensten. De Duitser trekt een keiharde conclusie.

"Ik bedoel het niet persoonlijk, maar ik denk dat de tijd van Sergio Perez voorbij is", vertelt Schumacher tegenover Sport1. "Red Bull zou moeten reageren. Liam Lawson heeft in Austin al bewezen waar hij toe in staat is. Als hij zo doorgaat, kan Red Bull er niet meer omheen."

Dit weekend wordt de GP van Mexico verreden. Als Max Verstappen of een andere favoriet dit weekend wint in Mexico, betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen reageert op uitspraken Russell over rijstijl