Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Sebastian Vettel

Schumacher hint op sensationele F1-comeback Vettel

Ralf Schumacher heeft de geruchten rond een sensationele Formule 1-comeback van Sebastian Vettel weer aangewakkerd. Volgens de oud-coureur wil zijn landgenoot weer gaan racen.

XPB 1185315 Hi Res
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Sebastian Vettel nam eind 2022 afscheid van de Formule 1. De Duitser vond het na vier wereldtitels met Red Bull en avonturen bij Ferrari en Aston Martin wel welletjes. Maar de Ferrari-transfer van Lewis Hamilton heeft Silly Season weer heel interessant gemaakt en ook de naam van Vettel wordt hier en daar genoemd voor 2025. Ralf Schumacher zegt informatie te hebben dat Vettel inderdaad weer wil gaan racen.

"Ik heb gehoord dat Vettel weer wil rijden", stelt Schumacher bij Sky Sport. "Natuurlijk moet er nu een gat worden opgevuld (bij Mercedes red.). Je zag wat er op de transfermarkt gebeurde na de aangekondigde Ferrari-overstap van Hamilton. Dat maakte iets los."

Twijfel over Russell

Schumacher twijfelt hardop of George Russell de 'kroon' van Hamilton over kan nemen bij Mercedes. "Of Russell het charisma heeft om Hamilton of een Duitse Mercedes-coureur als Vettel marketingtechnisch te vervangen? Dat is waarschijnlijk een brug te ver voor hem."

Overigens is Schumacher, die zelf zes keer won in de Formule 1, niet onder de indruk van Mercedes na de testdagen in Bahrein. "Ik ben een beetje teleurgesteld in Mercedes. Ik heb het gevoel dat hetzelfde gaat gebeuren als vorig jaar. Dat zou ook een reden kunnen zijn waarom Hamilton het vertrouwen in Mercedes kwijt is en op het aanbod van Ferrari-teambaas Fred Vasseur is ingegaan."

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning in Miami. Hij heeft tot nu toe alle edities van deze Grand Prix gewonnen. Als de Nederlander zondag opnieuw wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Hezemans: "Newey wil met Hamilton Verstappen verslaan"