Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Schumacher laat Ferrari weten er klaar voor te zijn na nieuws over Vettel en Ricciardo

Mocht het nodig zijn, dan is Mick Schumacher klaar om in de Ferrari-bolide te stappen als een van de twee Ferrari-coureurs niet beschikbaar is.

Haas-coureur en Ferrari-junior Mick Schumacher heeft Ferrari laten weten dat hij klaar is om in de F1-75 te springen als Charles Leclerc of Carlos Sainz niet beschikbaar is. Dit volgt op de coronabesmettingen van Daniel Ricciardo en Sebastian Vettel, die dit jaar al aan de zijlijn moesten staan.

Haas-bolide vergelijkbaa met die van Ferrari

Het gevaar van een coronabesmetting hangt nog steeds boven het hoofd van alle Formule 1-coureurs, maar mocht het bij Ferrari toeslaan, dan is Schumacher er klaar voor, zo vertelt hij aan onder meer RacingNews365 . "Op ieder gegeven moment zou ik er klaar voor zijn. Ik ben een racecoureur, net als iedereen hier. Onze Haas-bolide is redelijk vergelijkbaar met die van Ferrari. We hebben dezelfde krachtbron en sommige onderdelen zijn ook hetzelfde. Onze bolide zit redelijk op een lijn met die van Ferrari", aldus de zoon van Ferrari-legende Michael Schumacher.

Viaplay
x
Sponsor 'Ferrari kaapt grote sponsor Mercedes en evenaart megadeal Red Bull'