Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Mick Schumacher

Schumacher verrast en rijdt F1-test voor McLaren

Mick Schumacher heeft in Portugal een Formule 1-test afgerond. Niet voor Mercedes, waar hij derde coureur is, maar verrassend genoeg voor McLaren.

Een link met McLaren is er natuurlijk wel, want als afnemer van Mercedes-motoren staat Mick Schumacher ook voor het Britse Formule 1-team klaar als reserve coureur. Toch is de Duitser de vaste 'derde man' van het eveneens Duitse Mercedes en was de F1-test niet bij het grote publiek bekend.

In Portimao kroop Schumacher voor het eerst achter het stuur van de McLaren MCL35M, de bolide waarmee het team in 2021 uitkwam. "Mick werd vergezeld door een aantal leerlingen en stagiaires op het gebied van mechanica en techniek, die waardevolle ervaring zullen opdoen", laat het team weten vanuit Portugal.

Schumacher verloor na 2022 zijn vaste zitje bij Haas, waarna Mercedes hem een plaats aanbood als derde coureur. Via het topteam is hij ook invaller voor McLaren, samen met Alex Palou.

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning in Miami. Hij heeft tot nu toe alle edities van deze Grand Prix gewonnen. Als de Nederlander zondag opnieuw wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Hamilton Mercedes-coureur verliest WK-punt na fikse straf tijdens sprintrace Miami