Sebastian Vettel: 'Max Verstappen heeft verdiend gewonnen'

01 jul. 2018 18:10 Wanda Bisschop 0 reacties
Sebastian Vettel was tijdens de GP van Oostenrijk veroordeeld tot een inhaalrace nadat hij in de kwalificatie tegen een gridstraf van drie plekken was opgelopen. Uiteindelijk kwam de Duitser als derde over de streep en deed goede zaken voor het WK.

Vettel: 'We probeerden Verstappen nog op te jagen'

"Max heeft hier verdiend gewonnen. Hij reed een ongelofelijk sterke race en heeft geen enkele fout gemaakt. Op het einde hebben we vol op hem gejaagd maar we kwamen nooit dicht genoeg bij," aldus Vettel die ruiterlijk zijn meerdere erkende in Verstappen.

Over zijn eigen race liet Vettel het volgende los: "Natuurlijk had ik liever verder naar voren gestaan. Ik probeerde in de eerste bocht wat goed te maken maar dat lukte niet helemaal. Ik kon geen kant op en dat gebeurde vervolgens ook in bocht 3 waardoor ik moest vechten met de Renault's en de beide Haas coureurs in het begin van de race. Ook mijn pitstop verliep niet vlekkeloos."

"Ik moest vooral zorgen om de schade zo beperkt mogelijk te houden en ervoor zorgen dat ik mijn banden onder controle hield. Al met al was het dus een positieve dag. Natuurlijk had het nog beter gekund maar mijn complimenten voor Max."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen